Περιβάλλοντα

Τοπικά καταστήματα: ψώνια και αγορές σε Essen

Βρείτε ποικιλία, ώρες λειτουργίας και περισσότερες πληροφορίες από 18424 τοπικούς λιανοπωλητές και καταστήματα στο Essen.

Δημοφιλείς μάρκες σε Essen

Ψώνια στο Έσσεν: μια σταθερή διεύθυνση στην περιοχή του Ρουρ από το 1951

Από το 1951, όποιος φεύγει από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Έσσεν βλέπει την επιγραφή "Shopping City Essen" στην οροφή του απέναντι ξενοδοχείου. Με την παράδοση και την καινοτομία, η μητρόπολη του Ρουρ, το Έσσεν, έχει καταφέρει εδώ και σχεδόν 70 χρόνια να διεκδικήσει τη θέση της ως μια πολύπλευρη εμπορική περιοχή στα βορειοδυτικά. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Έσσεν μια τόσο γοητευτική εμπορική πόλη; Και ποια εμπορικά highlights έχει να σας επιφυλάξει το Έσσεν;

Αγορές στο Έσσεν: Essen: Κεντρικό με μικρές αποστάσεις

Εκεί όπου ήδη από τη δεκαετία του 1950 εξειδικευμένα καταστήματα πλαισίωναν τους εμπορικούς δρόμους, υπάρχουν ακόμη και σήμερα παραδοσιακά, ιδιόκτητα καταστήματα που σας προσκαλούν να περιηγηθείτε και να κάνετε βόλτες. Ειδικότερα κατά μήκος της Kettwiger Strasse και της Rüttenscheider Strasse, η οποία είναι γνωστή και ως "Rü" στο Έσσεν, τα καθιερωμένα πολυκαταστήματα και τα εξειδικευμένα καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Φυσικά, εδώ θα βρείτε επίσης πολυάριθμες αλυσίδες καταστημάτων μεγάλων, διεθνών αλυσίδων. Αξίζει όμως να ρίξετε μια ματιά και στα γειτονικά σοκάκια, όπου έχουν εγκατασταθεί πολλά μικρά εξειδικευμένα καταστήματα.

Εμπορικά κέντρα στο Έσσεν: Ψώνια σε κάθε καιρό

Η εμπορική πόλη του Έσσεν δικαιώνει τη φήμη της, ιδίως στην πλατεία Limbecker Platz, όπου το εμπορικό κέντρο Limbecker Platz, που άνοιξε το 2009, είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Γερμανίας. Συνολικά 200 καταστήματα, αλυσίδες και εστιατόρια έχουν εγκατασταθεί εδώ και προσφέρουν ένα ελκυστικό μείγμα τομέων σε άμεση γειτνίαση με τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Έσσεν. Από την άλλη πλευρά, το κομψό Theaterpassage με τις πολυάριθμες πολυτελείς μπουτίκ της υψηλής κατηγορίας έχει καθιερωθεί ως μια ευγενής διεύθυνση στο Έσσεν. Στο Allee-Center στο Altenessen, από την άλλη πλευρά, τα περίπου 80 καταστήματα είναι πιο χαλαρά.

Περπατήστε μακριά από τα πλήθη των αγορών

Τα ψώνια στο Έσσεν είναι επίσης εφικτά χωρίς φασαρία και ουρές, για παράδειγμα γύρω από την Isenbergplatz στο Südviertel. Ειδικά οι νέοι σχεδιαστές και οι δημιουργικοί καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει εδώ τα λημέρια τους και σας προσκαλούν να ψωνίσετε μακριά από τα πλήθη με τα μικρά τους στούντιο, εργαστήρια και μπουτίκ. Η μπαρόκ παλιά πόλη του Kettwig, από την άλλη πλευρά, αποπνέει ένα μικροαστικό ύφος, όπου θα βρείτε μικρά, εκλεκτά καταστήματα.

Σταθερό λιανικό εμπόριο στο Essen.

Λείπει κάτι εδώ;

Έχετε επιχείρηση στο Essen; Καταχωρήστε την δωρεάν σε λίγα βήματα.


Εγγραφείτε τώρα!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Όλες οι επωνυμίες και τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλες οι πληροφορίες χωρίς εγγύηση. Κατάσταση 01.12.2023 20:25:41

UP

Επιλέξτε τη χώρα και τη γλώσσα σας