Περιβάλλοντα

Τοπικά καταστήματα: ψώνια και αγορές σε Frankfurt am Main

Βρείτε ποικιλία, ώρες λειτουργίας και περισσότερες πληροφορίες από 16721 τοπικούς λιανοπωλητές και καταστήματα στο Frankfurt am Main.

Δημοφιλείς μάρκες σε Frankfurt am Main

Ψώνια στη Φρανκφούρτη: διασκεδαστικά ψώνια γύρω από το Zeil

Η Φρανκφούρτη στο Μάιν είναι γνωστή για το χρηματιστήριό της και τη γειτονική τραπεζική περιοχή. Αλλά η πανεπιστημιακή πόλη του Μάιν είναι επίσης μια εκπληκτικά ποικίλη και ποικιλόμορφη εμπορική περιοχή. Είτε πρόκειται για μεταχειρισμένα, αντίκες, τέχνη, μόδα, τεχνολογία ή lifestyle, δεν υπάρχει τίποτα στη Φρανκφούρτη/Μάιν που να μην είναι διαθέσιμο. Τουλάχιστον αυτό υπόσχονται αυτές οι εμπορικές διευθύνσεις στην καρδιά του κέντρου της πόλης με τους 700.000 κατοίκους.

Εμπορικοί δρόμοι στη Φρανκφούρτη/Μάιν

Με το Zeil, η εμπορική πόλη της Φρανκφούρτης/Μάιν διαθέτει έναν από τους εμπορικούς δρόμους με τον υψηλότερο τζίρο στην Ευρώπη. Αξίζει όμως να ρίξετε μια ματιά και στους παράπλευρους δρόμους. Η Töngesgasse, ο παλαιότερος περίπατος της πόλης, αξίζει να επισκεφθείτε. Στο Neue Kräme, από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν μόνο πολλά "πράγματα" για να περιηγηθείτε, αλλά και το μοναστήρι σας προσκαλεί να κάνετε ένα στοχαστικό διάλειμμα. Με το Fressgass`, η Φρανκφούρτη/Μάιν διαθέτει ένα πολύχρωμο γαστρονομικό ποτπουρί για κάθε γούστο. Τα εξειδικευμένα καταστήματα, από την άλλη πλευρά, έχουν συγκεντρωθεί στην Schillerstraße, ενώ η Goethestraße φιλοξενεί αποκλειστικές μάρκες πολυτελείας και η Schweizer Straße εκπλήσσει με πολλά παραδοσιακά καταστήματα. Η Leipziger Strasse και η Münchener Strasse είναι δημιουργικές και πολύχρωμες. Τα ψώνια υπό βροχή και άνεμο, από την άλλη πλευρά, είναι απλά πολύ διασκεδαστικά σε αυτά τα εμπορικά κέντρα της Φρανκφούρτης/Μάιν:

Εμπορικά κέντρα στη Φρανκφούρτη/Μάιν

Το εμπορικό κέντρο MyZeil στην καρδιά της εμπορικής πόλης της Φρανκφούρτης/Μάιν είναι η κορυφαία διεύθυνση όσον αφορά τα εμπορικά κέντρα. Το MyZeil άνοιξε το 2009 και στεγάζει συνολικά 100 καταστήματα και εστιατόρια σε μια έκταση 77.000 τετραγωνικών μέτρων. Πιο πρόσφατο είναι το Skyline Plaza, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νέο Europaviertel και άνοιξε μόλις το 2013. Με το Nordwest-Zentrum, η Φρανκφούρτη/Μάιν διαθέτει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στην κεντρική Γερμανία. Περίπου 150 καταστήματα έχουν εγκατασταθεί εδώ και όλα μαζί αποτελούν ένα εξαιρετικά ελκυστικό μείγμα τομέων. Το Hessen-Center, το οποίο άνοιξε το 1971, φιλοξενεί επίσης 150 καταστήματα. Αυτό καθιστά το Hessen-Center όχι μόνο ένα από τα πρώτα εμπορικά κέντρα στη Γερμανία, αλλά δημιουργεί επίσης μια απίστευτη πυκνότητα καταστημάτων σε μια έκταση μόλις 36.000 τ.μ.

Σταθερό λιανικό εμπόριο στο Frankfurt am Main.

Λείπει κάτι εδώ;

Έχετε επιχείρηση στο Frankfurt am Main; Καταχωρήστε την δωρεάν σε λίγα βήματα.


Εγγραφείτε τώρα!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Όλες οι επωνυμίες και τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλες οι πληροφορίες χωρίς εγγύηση. Κατάσταση 01.12.2023 21:05:35

UP

Επιλέξτε τη χώρα και τη γλώσσα σας