Περιβάλλοντα

Γεγονότα και αριθμοί

Εγγραφείτε τώρα σε 2 βήματα.

Σχετικά με το Wogibtswas.de

Το Wogibtswas.de είναι μια υπηρεσία αναζήτησης και ένας πάροχος καταλόγου που σας βοηθά ως έμπορο να αποκτήσετε νέους πελάτες για την επιχείρησή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε το κατάστημά σας, την επιχείρησή σας ή το υποκατάστημά σας στον ιστότοπό μας και να δηλώσετε ποια προϊόντα ή υπηρεσίες είναι διαθέσιμα από εσάς. Εάν ένας χρήστης αναζητήσει στην περιοχή σας ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που είναι διαθέσιμη από εσάς, το κατάστημά σας θα του εμφανιστεί. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε γρήγορα και εύκολα τους χρήστες του διαδικτύου σε πελάτες σας.

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Η πρώτη beta έκδοση του Wogibtswas.de τέθηκε σε λειτουργία το 2014. Στόχος ήταν να φέρει κοντά τις τοπικές επιχειρήσεις και τους χρήστες που αναζητούν. Τότε όπως και τώρα, οι έμποροι λιανικής πώλησης και οι πάροχοι υπηρεσιών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους με ελκυστικό τρόπο στην πλατφόρμα. Η αναζήτηση τοπικών επιχειρήσεων εξακολουθεί και σήμερα να αποτελεί κεντρικό στοιχείο του wogibtswas και σήμερα βρίσκει επιχειρήσεις με βάση 60.844 κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών.

Επί του παρόντος, το wogibtswas.de απαριθμεί 1.125.295 διαφορετικούς λιανοπωλητές σε 64.727 πόλεις.

Ακόμα πιο ακριβής: η αναζήτηση προϊόντος

Έχει η αγορά ποτών στη γωνία την αγαπημένη μου μπύρα; Σε ποιο κοντινό κατάστημα μπορώ να αγοράσω βίδες με σπείρωμα M5; Και ποια μπουτίκ στην περιοχή έχει σε απόθεμα τα Nike New Balance στο μέγεθός μου; Το 2018 εισήχθη η αναζήτηση προϊόντος. Εκτός από την αναζήτηση λιανοπωλητών ανά κατηγορία προϊόντος και υπηρεσία, οι χρήστες μπορούν πλέον να αναζητούν και συγκεκριμένα προϊόντα στην περιοχή τους.

Από πού προέρχονται τα δεδομένα;

Λαμβάνουμε τα δεδομένα τόσο από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων όσο και από τους συνεργάτες μας από τον τομέα του μάρκετινγκ τοποθεσίας, οι οποίοι τα δημοσιεύουν αυτόματα μαζί μας για λογαριασμό των πελατών τους. Τα προϊόντα και η διαθεσιμότητά τους μπορούν να εισαχθούν από τους ίδιους τους εμπόρους λιανικής πώλησης. Για το σκοπό αυτό, παρέχουμε διάφορες επιλογές εισαγωγής, όπως εισαγωγή σε Excel ή feed στην περιοχή πελατών.

Οι premium εκδότες μας

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Όλες οι επωνυμίες και τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλες οι πληροφορίες χωρίς εγγύηση. Κατάσταση 17.06.2024 22:53:53

UP

Επιλέξτε τη χώρα και τη γλώσσα σας

This page also exists in your language! english english | Close x