Περιβάλλοντα

Καταστήματα στην κατηγορία Καταστήματα DIY

Η Γερμανία είναι η χώρα των ενθουσιωδών DIY και των χομπίστες. Κάθε Σαββατοκύριακο, χιλιάδες πελάτες συρρέουν σε ένα από τα πολλά καταστήματα DIY στην περιοχή τους. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, είτε θέλετε να ομορφύνετε τον κήπο σας είτε να ανακαινίσετε ολόκληρο το σπίτι σας και χρειάζεστε οικοδομικά υλικά.

Το πρώτο γερμανικό κατάστημα DIY ιδρύθηκε το 1960 σε ένα γκαράζ (πού αλλού) και ονομαζόταν Bauhaus. Μόλις οκτώ χρόνια αργότερα, ο Hornbach άνοιξε ένα συνδυασμένο κέντρο DIY και κήπου, όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Αυτό σήμαινε ότι οι μέρες των μικρών εξειδικευμένων καταστημάτων, όπως τα καταστήματα σιδηρικών, τα χρωματοπωλεία, τα ξυλουργεία κ.λπ. είχαν γίνει πιο δύσκολες. Οι πελάτες δεν χρειαζόταν πλέον να μετακινούνται από το ένα κατάστημα στο άλλο, αλλά μπορούσαν να προμηθευτούν όλα τα αγαθά τους σε ένα κατάστημα. wogibtswas.de διευκολύνει τη διαπίστωση εάν το κατάστημα DIY στη γειτονιά σας διαθέτει τα προϊόντα που αναζητάτε. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για σιδηρικά, έπιπλα κήπου ή ξύλο. Τα καταστήματα DIY που θα βρείτε είναι ταξινομημένα με βάση την απόσταση και εγγυώνται μια εμπειρία αγορών χωρίς άγχος.

Λείπει κάτι εδώ;

Η επιχείρησή σας δεν είναι ακόμη καταχωρημένη εδώ; Καταχωρήστε την δωρεάν σε λίγα μόνο βήματα.


Εγγραφείτε τώρα!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Όλες οι επωνυμίες και τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλες οι πληροφορίες χωρίς εγγύηση. Κατάσταση 20.04.2024 19:19:23

UP

Επιλέξτε τη χώρα και τη γλώσσα σας

This page also exists in your language! english english | Close x