Περιβάλλοντα

Καταστήματα στην κατηγορία Πολυκαταστήματα

Τα πολυκαταστήματα είναι καταστήματα που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή ομάδας προϊόντων και έχουν ελάχιστη επιφάνεια πώλησης 1000m². Οι όροι "πολυκαταστήματα" και "πολυκαταστήματα" χρησιμοποιούνται συχνά εναλλακτικά, αν και, αυστηρά μιλώντας, αυτό δεν είναι απολύτως σωστό. Τα πολυκαταστήματα προσφέρουν γενικά μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από τα πολυκαταστήματα. Ωστόσο, είναι δύσκολο για τους συνήθεις πελάτες να κάνουν διάκριση μεταξύ των δύο.

Τα πολυκαταστήματα δημιουργήθηκαν λόγω των καλύτερων συνθηκών αγοράς με την αγορά μεγαλύτερων ποσοτήτων από τους παραγωγούς. Τα πολυκαταστήματα ήθελαν να ξεχωρίσουν από τους μικρούς λιανοπωλητές και να κερδίσουν πελάτες μέσω του πλεονεκτήματος της τιμής. Ωστόσο, η μεγάλη έκρηξη των πολυκαταστημάτων έχει μειωθεί απότομα τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότερα εμπορικά κέντρα ή εμπορικά κέντρα έχουν μεταφερθεί στα κέντρα των πόλεων και είναι συχνά πιο σύγχρονα και πιο εκτεταμένα από τα παραδοσιακά πολυκαταστήματα.

Λείπει κάτι εδώ;

Η επιχείρησή σας δεν είναι ακόμη καταχωρημένη εδώ; Καταχωρήστε την δωρεάν σε λίγα μόνο βήματα.


Εγγραφείτε τώρα!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Όλες οι επωνυμίες και τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλες οι πληροφορίες χωρίς εγγύηση. Κατάσταση 15.06.2024 12:55:30

UP

Επιλέξτε τη χώρα και τη γλώσσα σας

This page also exists in your language! english english | Close x